Як вибрати крем для рук?


У загальному догляді за тілом дуже важливо розуміти, як вибрати крем для рук, щоб він "працював на максимум". Не варто нехтувати зволоженням і живленням шкіри рук, особливо в холодну й жарку пору року або при частому використанні мийних засобів. Більш тонка шкіра сильно схильна до зовнішнього впливу через невелику кількість сальних залоз. Дерма швидше покривається зморшками та сохне, як наслідок – втрачає привабливий зовнішній вигляд, свіжість і пружність. У цій статті ми розглянемо, як підібрати крем для рук за індивідуальними характеристиками.

https://hbdeadsea.com.ua/image/catalog/blog/kak-pravilno-vybrat-krem-dlya-ruk(1).jpg

Як вибрати крем для рук?

Збереження красивих і молодих рук можливе лише при ретельному виборі крему з урахуванням усіх характеристик. Не варто купувати косметичний засіб у неспеціалізованому магазині, де немає впевненості в правильному дотриманні умов зберігання та гарантії якості. Крім вибору місця покупки, необхідно звернути увагу на склад і вплив крему, а також на інші його особливості.

За віком

Не варто вибирати універсальний крем, особливо для вікової шкіри. Остання вимагає біоактивних речовин, здатних боротися зі старінням. У її складі можуть бути бета-кератин, гіалуронова кислота, мінерально-вітамінні комплекси, колаген. Для молодої шкіри можна вибирати простіші засоби, оскільки для неї достатньо постійного зволоження. Не рекомендується вибирати креми, призначені для старшого віку. Швидшого ефекту точно не буде, а от зашкодити цілком можливо.

https://hbdeadsea.com.ua/image/catalog/blog/kak-pravilno-vybrat-krem-dlya-ruk(8).jpg

За типом шкіри

Під час вибору слід дивитися на тип шкіри. Для сухої ідеальними стануть засоби з гарним зволоженням і живленням. Наприклад, можна звернути увагу на зволожувальний крем для сухої шкіри рук Crema. Він чудово пом'якшує та живить дерму, захищає проти тріщин і сонця.

Якщо шкіра вже має ознаки в'ялості, старіння, на ній є зморшки та видно тьмяність, тоді креми, що омолоджують, можуть поліпшити ситуацію. Не варто нехтувати вузькоспрямованими засобами – вони дають більший ефект, ніж універсальні.

За текстурою

Також важливою є текстура крему. Засоби, що використовуються вдень, мають бути легкої консистенції. Їх легко наносити, вони добре вбираються та не залишають липких і жирних слідів на одязі й поверхнях. Крім цього, денні креми повинні містити ультрафіолетові фільтри широкого спектра, щоб запобігти пігментації та швидкому старінню. Окремо потрібно купувати засоби для вуличної роботи – у них може бути ланолін, бджолиний віск, силікони, олії.

https://hbdeadsea.com.ua/image/catalog/blog/kak-pravilno-vybrat-krem-dlya-ruk(3).jpg

Нічні креми більш щільні та в'язкі, деякі вимагають використання рукавичок. Проте вранці після їхнього нанесення шкіра рук ніжна та дуже м'яка. Це досягається завдяки поживним речовинам, які є джерелом жирних кислот, мікроелементів і вітамінів.

За складом

Не менш важливо знати, як вибрати крем для рук за складом. Звичайно, в ньому не повинно бути шкідливих хімічних і синтетичних речовин. Однак при цьому засіб повинен містити:

Вітаміни. Хорошим вибором буде засіб із вітаміном Е, який допомагає шкірі відновлюватися. При необхідності насичення дерми колагеном для підвищення пружності краще вибирати крем із вітаміном С – він стимулює його вироблення.

https://hbdeadsea.com.ua/image/catalog/blog/kak-pravilno-vybrat-krem-dlya-ruk(4).jpg

  • Амінокислоти. В організмі основним будівельним матеріалом є білки, що складаються з амінокислот. Наявність останніх у кремі для рук сприяє підвищенню пружності шкіри, а також її відновленню.
  • Трави. Часто до косметичних засобів додають різні екстракти рослин – зеленого чаю, ромашки, троянди, лаванди, шавлії. Кожна рослина має свої унікальні властивості, завдяки яким їх здавна використовують у косметології.
  • Олії. Найкраще пом'якшення та живлення шкіри можливе при додаванні до складу крему натуральних олій, наприклад, авокадо, ши, кокосу, оливкової, чайного дерева. Деякі з них надають засобу чудового аромату.
  • Інші інгредієнти. Крім перерахованих вище компонентів, до крему для рук додають і інші. Наприклад, алантоїн, здатний заспокоїти й зробити шкіру м'якшою та захищеною. Косметика з алантоїном ідеальна для чутливої ​​шкіри, оскільки допомагає загоювати ранки та тріщини, які регулярно з'являються від зовнішнього впливу навколишнього середовища. Ще одним важливим компонентом є сквалан, що зміцнює гідроліпідний шар і запобігає випаровуванню вологи. Так само працює і гліцерин, який до того ж зволожує та пом'якшує шкіру.

https://hbdeadsea.com.ua/image/catalog/blog/kak-pravilno-vybrat-krem-dlya-ruk(5).jpg

Відмінним засобом за складом вважається інтенсивний крем для рук, збагачений грязями Мертвого моря, від Health&Beauty. У ньому великий набір олій, вітамінів і мінералів, рослинних екстрактів, завдяки чому шкіра стає оксамитовою та дуже м'якою.

За порою року

Незалежно від пори року кисті рук практично завжди піддаються впливу позитивних і негативних температур. Все це призводить до передчасного стоншення та старіння шкіри. Ультрафіолет робить руки сухими, на них можуть з'явитися пігментні плями, тому влітку потрібні легкі креми, що зволожують, здатні затримувати вологу. Особливо вони важливі для людей, які проживають у морському кліматі та часто піддаються впливу солі й вітру.

https://hbdeadsea.com.ua/image/catalog/blog/kak-pravilno-vybrat-krem-dlya-ruk(6).jpg

Морозний вітер також сушить і обвітрює шкіру, а носіння рукавичок сприяє подразненню сухих покривів. Як наслідок, на руках можуть з'явитися тріщини та шорсткості, які ще сильніше збільшуються від одягу. Креми, що використовуються в зимовий час, відрізняються насиченістю. У них велика кількість вітамінів, олій, гліцерину. Текстура таких косметичних засобів дуже щільна, концентрація – густа. Вони відмінно відновлюють структуру дерми, живлячи її та усуваючи почервоніння. Саме тому краще вибирати косметику з натуральними інгредієнтами.

https://hbdeadsea.com.ua/image/catalog/blog/kak-pravilno-vybrat-krem-dlya-ruk(9).jpg

Тепер ви знаєте, як правильно вибрати крем для рук. В ідеальному варіанті варто застосовувати засоби одного виробника та лінії. Наприклад, набір для душу та тіла з мінералами Мертвого моря та олією кокоса від Dead Sea Collection. Його натуральні компоненти відновлюють клітини, а також очищають, пом'якшують і живлять. При виборі крему для рук варто керуватися запропонованими рекомендаціями, враховуючи абсолютно всі фактори. Відмінним варіантом є вибір ізраїльських кремів для рук та інших косметичних засобів, які містять мінерали Мертвого моря. Саме вони сприяють загоєнню, насиченню поживними речовинами та відновленню водного балансу.


Ще ніхто не написав коментарів.

Написати коментар

Вам также может быть интересно

як доглядати за проблемною шкірою
Як правильно доглядати за проблемною шкірою обличчя 11 Apr 2023
Абсолютно всім, попри вік і стать, доводилося стикатися з відхиленнями від нормального стану шкіри. ..
0   9128
Детальніше
Як правильно вибрати крем для обличчя: поради експерта
Як вибрати крем для обличчя 14 Dec 2021
Стан шкіри, її схильність до пігментації, висипів, швидкого старіння - все це спадкові фактори. Одна..
0   26892
Детальніше