Яка косметика краща: корейська чи ізраїльська


Ізраїльська та корейська косметика вже давно зайняли свої ніші як у професійному сегменті, так і у сфері продукції, призначеної для використання в домашніх умовах. Як перша, так і друга акцентують увагу потенційних споживачів на натуральності компонентів у складі. Причому ізраїльська містить велику кількість мінеральних інгредієнтів, у тому числі тих, які є лише у цій країні.

Незважаючи на все це, безумовно, різниця між продукцією ізраїльських і корейських компаній існує. Проведемо порівняння та зробимо відповідні висновки, щоб дізнатися, яка косметика краща: корейська чи ізраїльська. Крім того, зруйнуємо деякі міфи.

Особливості корейської косметики

Південну Корею можна назвати лідером в інноваціях у галузі виробництва косметики. Корейські виробники пропонують унікальні продукти, ефективність яких дійсно дуже висока. Не забувайте, що саме корейські дослідники запропонували використовувати слиз окремих різновидів равликів, а також пептиди, здатні контролювати внутрішньоклітинну активність.

https://hbdeadsea.com.ua/image/catalog/blog/1920_1200_20100117013900389045.jpg

Щороку на ринку з'являється безліч новинок, які підтверджують бажання корейських виробників пропонувати світові найпередовіші розробки, що ефективно перевершують багато європейських продуктів. До речі, сьогодні багато виробників з Європи використовують у своїй продукції інгредієнти, запропоновані корейськими колегами.

Про продукцію корейських косметичних компаній говорять багато, причому не завжди це достовірна інформація. Руйнуємо основні міфи:

  • Корейські виробники створюють продукцію виключно для своїх співвітчизників. Це не так, і зараз це вже доведено повсюдним поширенням косметики по всій земній кулі. Її ефективність не залежить від раси та національності.
  • Для шкіри європейців підходить лише продукція європейських виробників. Це неправда, тим більше, що багато виробників із Європи, як ми вже писали вище, використовують у своїх продуктах інгредієнти, запропоновані корейськими компаніями.
  • Недорога косметика з Південної Кореї має низьку якість. Це не так. Бюджетна продукція відомих брендів може бути не менш ефективною, ніж дорожча косметика.
  • Корейська косметика малоефективна для людей похилого віку. Виробники пропонують косметику для різного віку, типів шкіри, і люди похилого віку – не виняток.
  • Корейська косметика дорога. Компанії з Південної Кореї пропонують різні за вартістю засоби. Ціна залежить від особливостей виготовлення, складу.

https://hbdeadsea.com.ua/image/catalog/blog/DSC04407-500x500.jpg

Особливості ізраїльської косметики

Ізраїльська косметика виготовлена ​​на основі натуральних компонентів. Переважно це інгредієнти, видобуток яких ведеться у Мертвому морі. Висока концентрація мінеральних компонентів в ізраїльських засобах робить їх надзвичайно ефективними та дозволяє швидше досягти бажаних результатів.

Виробництво косметичної продукції ведеться у безпосередній близькості від місця видобутку основних компонентів, тому вдається зберегти всі корисні властивості. Унікальність таких продуктів визначається унікальністю грязі Мертвого моря, аналогів якій у світі поки що не виявлено.

Ізраїльська косметика – це величезний вибір засобів для омолодження, догляду за шкірою навколо очей, проблемної шкіри, для денного або нічного використання. Це не лише косметика для професійного використання, а й мас-маркет продукція.

Щодо міфів про ізраїльську косметику, то основним із них є висока вартість продукції. Це не так, оскільки ізраїльські компанії пропонують косметику в різних цінових сегментах, випускають продукцію з різним складом, за різними технологіями.

https://hbdeadsea.com.ua/image/catalog/blog/DSC04355-500x500.jpg

Яка косметика краща: корейська чи ізраїльська?

Підбір косметики повинен здійснюватися на основі особистих уподобань, індивідуальних особливостей шкіри та організму і навіть кліматичних умов. Основною перевагою корейської косметики є постійний пошук інновацій, тому тут ви завжди знайдете щось цікаве та нове. Компоненти таких засобів є унікальними. Це витяжки зі слизу равликів, екстракт центелли та мімози тощо. Зазначимо основні переваги корейської продукції:

  • великий асортимент, що обумовлено постійною дослідницькою діяльністю;
  • можливість підібрати засіб для будь-якого типу шкіри, проблемної та дуже чутливої ​​шкіри;
  • натуральний склад;
  • зручне паковання.

Косметика з Ізраїлю також має натуральний склад і масу позитивних характеристик. Унікальною її робить висока концентрація активних мінеральних інгредієнтів, видобутих із Мертвого моря. Перелічимо основні переваги ізраїльської косметики:

  • висока якість;
  • природні компоненти;
  • гіпоалергенність;
  • висока ефективність.

https://hbdeadsea.com.ua/image/catalog/blog/DSC04271-500x500.jpg

Замість висновку

У більшості випадків при виборі користувачі керуються власними уподобаннями, тому й ефект, якого досягають при застосуванні косметики, описується досить суб'єктивно. Як корейська, так і ізраїльська косметика мають переваги. Спільними для продуктів ізраїльських і корейських виробників можна назвати високу ефективність, наявність у складі природних компонентів та безпеку. Прикладом якісної косметики, що випускається в Ізраїлі, може бути продукція компанії Health And Beauty, яка широко представлена ​​і в нашій країні.


Ще ніхто не написав коментарів.

Написати коментар

Вам также может быть интересно

Як правильно вибрати крем для обличчя: поради експерта
Як вибрати крем для обличчя 14 Dec 2021
Стан шкіри, її схильність до пігментації, висипів, швидкого старіння - все це спадкові фактори. Одна..
0   26715
Детальніше

Рекомендуемые товары

BOX №7: для волосся Обліпиха + гель для душу

BOX №7: для волосся Обліпиха + гель для душу

Набір для волосся з олією обліпихи та Гель для душу:Шампунь для сухого фарбованого волосся з олією обліпихи (400 мл)Кондиціонер на основі мінералів Мертвого моря (400 мл)Зволожувальний крем (гель) для..

755грн. 1006грн.

BOX №4: грязьовий для волосся

BOX №4: грязьовий для волосся

Набір для волосся з лікувальними грязями Мертвого моря:Шампунь з лікувальними грязями для волосся та шкіри голови Health & Beauty 400 мл Лікувальна маска для волосся з гряззю Мертвого моря He..

717грн. 956грн.